top of page
Марвет Арт - Ободурване

КАЧЕСТВО?

ЕДИН ОТ ОСНОВНИТЕ НИ ПРИОРИТЕТИ!

Няма значение колко добър продукт или услуга имате,

ако никой не знае за тях!

Качествената печатна реклама е ефективен начин

да се откроите в широката аудитория.

ОБОРУДВАНЕ И ТЕХНОЛОГИИ

Разполагаме с машини за печат и рязане на различни медии: PVC фолиа, винил и винилна мрежа, канава, беклит, хартия, картон, полипропилен, тапети, флекс (за щампи върху текстил) и много други. За да оправдаем високото качество, използваме технологии от световни производители като Roland, HP Latex, GCC Jaguar, Sawgrass, Konica Minolta, Royal Sovereign, GBC Catena, Front, Stahls  и др., като полагаме усилия да инвестираме в нови, доказани на пазара машини.

Използваните от нас медии за печат, са съобразени с изискванията за високо качество, като залагаме основно на утвърдени и сертифицирани марки. 

Благодарение на дългогодишната ни работа с доверени партньори, може да предложим затворен цикъл от рекламни услуги и в офсетовия печат, ситопечат, UV печат, флексопечат, 3D Klippe печат, плосък печат, тампонен печат, топъл и голд печат, щанцоване и много други.

ВОДЕЩИ МАРКИ

Оборудване
HP Latex 335

HP LATEX PRINTER 335

Широкоформатен принтер с мастила на водна база. Супер високо качество на печат с резолюция до 1200х1200 dpi . Ширина на печат до 160см. Възможност за печат върху различни медии: pvc фолиа, винил, канава, беклит, хартия, полипропилен, тапети, флекс (за щампи върху текстил) и др.

GCC Jaguar V LX160

GCC JAGUAR V LX 160

Режещи плотери за PVC фолиа в два размера с максимални ширини 160см. и 60см. Машините разполагат с лазерна камера и автоматична система за откриване на напечатани пасери с възможност за прецизно изрязване по векторен контур на стикери след печат. 

Оборудване 1
Konica Minolta C280

KONICA MINOLTA BIZHUB C280

Лазерен принтер за печат на хартия и картон до 300гр./м2., в размер на листа до А3+. Автоматичен двустранен печат (дуплекс). Подходящ за визитки, брошури, листовки, календари, менюта и др. Опция за печат на банер картон до 120см.

Roland SP300V

ROLAND SP-300V

Режещо-печатащ широкоформатен принтер с ширина на печат 73см. Оригинални еко солвентни мастила с UV защита. Подходящ както за печат и рязане по контур на стикери от самозалепващи pvc фолиа, така и за пълноцветни щампи на текстил. 

Royal Sovereign Laminator 160

ROYAL SOVEREIGN

Широкоформатен ламинатор на 160см., за студено или топло ламиниране с подгряващи ролки до 150°C на всякакъв вид фолиа или плоскости с дебелина до 6мм. Ламинат фолиата надеждно защитават печата от надраскване или избледняване.

Оборудване 2
Sawgrass Virtuoso SG1000

SAWGRASS VIRTUOSO SG1000

Сублимационен принтер с UHD гел мастила.

Изключително високо качество на печат с наситени и живи цветове. Неизтриваеми с времето. Подходящ за печат на сувенири и материали със сублимационно покритие: чаши, тениски, пъзели, мауспадове и др.

STAHLS' HEAT PRESS

Професионални топлинни преси за брандиране на тениски, шапки, якета, гащеризони и други текстилни изделия. Пресите са без аналог и без компромис в качеството на работа. Разработени и патентовани от американски експерти в тази област.

CNC Router 6090

CNC ROUTER

Рутер фрезата е многофункционално устройство за гравиране или изрязване на обемни букви от широка гама материали: PVC плоскости, композитни сандвич панели, плексиглас, меки метали, дърво, МДФ, шперплат, мрамор и др. 

Оборудвае 3
Strip-Konica-Minolta-C1100-2.jpg
Оборудван 4

ДОВЪРШИТЕЛНИ МАШИНИ

- биговачки

- електрическа гилотина 

- термофолираща машина

- топли преси за чаши

- подвързваща машина за спирали

- топъл ламинатор за хартия и картон

- топли ламинатори за джоб ламинат

- машина за поставяне на метални капси 

- машина за заобляне на ъгли

- отопляема маса за флекс и флок

KONICA MINOLTA BIZHUB C1100

Индустриален дигитален печат на хартия и картон до 350гр./м2., без аналог на пазара! Безкомпромисно, супер високо качество на печат за Вашите визитки, листовки, дипляни, брошури, списания, каталози, покани, стикери, уоблери, плакати и много други.

bottom of page