top of page
Марвет Арт - Услуги

РАБОТА?

УДОВОЛСТВИЕТО ОТ НЕЯ, ВОДИ ДО СЪВЪРШЕНСТВО!

„Човек, който спира да рекламира, за да спести пари,

е като човек, който спира часовника, за да спести време.“

Томас Джеферсън

КОМПЛЕКСНО ОБСЛУЖВАНЕ

Екипът ни е специализиран основно в комплексното рекламно обслужване за Вашия бизнес: консултация с компетентно лице, идейни проекти, графичен и уеб дизайн, предпечатна подготовка, дигитален и сублимационен печат, изработка, доставка и монтаж на всякакъв вид външна и вътрешна реклама.

 

Дългогодишната ни работа с доверени контрагенти е оптималното решение за затворен цикъл от рекламни услуги, включително светещи реклами, обемни букви и множество вариации на печат: офсетов, сито, флексо, плосък, тампонен, 3d klippe, голд, топъл и други. По този начин, ние пестим от Вашето време, като премахваме риска от несъответствия, нежелани резултати и безкрайното търсене на изпълнители, които да довършат поръчката Ви. Предлагаме Ви да разгледате част от палитрата ни с рекламни услуги

РЕКЛАМНИ УСЛУГИ

графичен

дизайн

широкоформатен

латексов печат

брандинг

на витрини

широкоформатно

ламиниране

светеща

реклама

дигитален

печат

широкоформатно

плотерно рязане

брандинг

на автомобили

сублимационен

печат

брандинг

на тениски

CNC

рутерно рязане

календарни

изделия

рекламни услуги
Design-strip.jpg

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

Оттук започва всичко! Графичния дизайн е процес, при които Вашите идеи придобиват цвят и идентичност с неповторима визия. Независимо дали ще правим адаптация или ще създаваме визия от началото, резултатът е един – търсеният. От качеството на дизайна зависи нивото на Вашия продукт или услуга, затова е важно да се гледа сериозно на този етап от изграждане.

За представянето на Вашия бизнес сред аудиторията, може да се погрижим за: разработване на фирмено лого, корпоративен уеб сайт, дизайн и художествено оформление на печатни рекламни материали, на рекламни площи - външна и вътрешна реклама, изложбени щандове, брандиране на витрини, офиси, автомобили и т.н.

дизайн
витрини

БРАНДИНГ НА ВИТРИНИ

Това е може би най-популярният и ефикасен метод за реклама на Вашия обект, независимо дали е магазин за дрехи, шоурум, автосервиз, супермаркет, офис и т.н. Витрините позволяват много различни техники с голямо разнообразие за апликиране: печат на плътно или перфо фолио, пясъкоструйно, транспарентно, плотерно изрязани надписи, лога, мотиви и др. Дори едни от най-успешните брандинги са именно комбинация от няколко техники.

Тъй като витрините се гледат отблизо, освен добрата резолюция на файла, печатното брандиране изисква високо качество, а такова може да предложим с латексовия ни принтер HP Latex 335.

windows-brand-strip.jpg
автомобили
Car-brand-strip.jpg

БРАНДИНГ НА АВТОМОБИЛИ

Брандирането на автомобили е висш пилотаж в монтажа на фолио, а ние смеем да кажем, че това е една от най-силните ни страни! Брандинга може да бъде цялостен или частичен, с едноцветни фолиа или с печат, ламинат и рязане по контур на изображения, надписи, текстури и т.н. Цялостното облепване е доста сложна и прецизна процедура, в която имаме огромен опит, а за постигането на максимално високо качество работим с полимерни и каст фолиа на Orafol и 3М. Каст фолиата се характеризират с изключителна еластичност, а печата в/у тях предпазваме с мат или гланц каст ламинат, който защитава изображението от надраскване и избледняване.

щампи

БРАНДИНГ НА ТЕНИСКИ

Брандирането на тениски и работни облекла е предпочитан начин за реклама, която намира своето широко приложение в разнообразни лични, обществени или фирмени каузи. Независимо от Вашия бизнес, тениските с индивидуална фирмена визия, ще Ви помогнат по-лесно да достигнете до своите клиенти по един достъпен, ненатрапчив и оригинален начин.

Варианта за апликиране на надписи, лога и изображения върху текстил са: флекс, флок, сублимация, ситопечат, дигитален печат. Щампите са гъвкави, устойчиви на пране с перфектно качество. Добре направената и качествена персонализация на Вашите фирмени дрехи, предразполага служители и клиенти да ги носят постоянно, т.е. това ще изгради Вашата фирмена идентичност в дългосрочен план, напълно безплатно.

shirt-brand-strip.jpg
HP Roland
Latex-print-strip.jpg

ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ И ЛАМИНАТ

HP Latex 335! Брилянтно качество на печат с ширина до 160см. Работи с голямо разнообразие от медии: канава, винил, беклит, хартия, тапети, полипропилен, pvc фолиа - плътни мономерни, полимерни и каст, перфо фолио и др. Абсолютно безвредни мастила на водна база, както и вариант за печат с еко солвент Roland SP 300V.

За защита на вече напечатаното изображение върху pvc фолио, решението е поставяне на прозрачен ламинат (мат или гланц). Още повече ако става дума за брандиране на автомобили и МПС-та. Тогава ламинирането е задължително! Максималната ширина на ламинатора е 160см., а вариантите са няколко: мономерен, полимерен, каст и подов, с различни дебелини и UV защити.

Plotter

ШИРОКОФОРМАТНО ПЛОТЕРНО РЯЗАНЕ

GCC Jaguar - изключително прецизно рязане по контур на надписи, работни времена, отделни букви, лога, знаци и декоративни елементи от различни по вида си самозалепващи PVC фолиа. Машините разполагат с лазерна камера и автоматична система за откриване на напечатани пасери с възможност за изрязване по контур на стикери след печат.

Подходящо приложение намира и при изрязването на надписи и елементи от  флекс и флок - медии за термотрансфер върху текстил.

Смяната на режещия инструмент, дава възможност и за плотерно чертане на шаблони от хартия с максимална ширина на плотиране до 160см.

GCC-strip.jpg
CNC
CNC-strip.jpg

CNC РУТЕРНО РЯЗАНЕ

Рутерното рязане намира широко приложение във вътрешната и външна реклама, създавайки триизмерно усещане и визия, която се откроява във визуалната комуникация. Този вид реклама е подходящ за изработка на светещи и несветещи обемни надписи, символи, лога и табелки от богата гама материали: еталбонд, разпенени pvc плоскости, плексиглас, дърво, алуминий, mdf, пдч и др.

Друго предимство, което дава CNC рутера е възможността да се разкрояват, фрезоват, сгъват еталбонд плоскости за "обличане" на фасади, изложбени щандове и различни по вида си предмети.

Светеща реклама

СВЕТЕЩА РЕКЛАМА

Благодарение на дългогодишната ни работата с доверени партньори, може да се похвалим с това, че нямаме никакви пречки за изработка на Вашата светеща реклама, колкото и сложна да е тя! Кутии, букви, плоски или обемни, отворени или затворени, с предно, вътрешно или задно осветление, led или неон - всичко е въпрос на вкус и в зависимост от нуждите и изискванията на всеки клиент.

Рекламите могат да бъдат изработени от различни материали, като алуминий, неръждавейка, inox,  pvc или плексиглас. Всички използвани материали са със сертификат и гаранция за качество!

light-box-strip.jpg
дигитален печат
digital-print-trip.jpg

ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ

Дигиталният печат е модерна технология за отпечатване на малък и среден тираж рекламни материали от типа: визитки, брошури, дипляни, флаери, папки, плакати, календари, тефтери, фирмени бланки, етикети, стикери и много други. С производствената машина на Konica Minolta - Bizhub Press C1100, предлагаме изключително високо качество на печат, което може да комбинираме с различни по вида си технологии, при които се получават изключително красиви печатни изделия: селективен гладък или обемен UV лак, топъл печат с метализирано фолио, сухо преге за релеф, ламинат - мат, гланц софт тъч, и др. 

сублимация

СУБЛИМАЦИОНЕН ПЕЧАТ

Сублимационния печат е една уникална технология за брандиране на голям набор от сувенири и рекламни изделия: керамични и стъклени чаши, метални канчета, маус падове, пъзели, тениски, шапки, престилки, текстилни торби, мешки,  магнити, ключодържатели, каменни и стъклени плочки и много други. Едно от големите предимства при този вид печат е изключителната детайлност с фотографско качество, живи и ярки цветове с неограничени вариации при нюансите. Печата е супер издръжлив на всякакъв вид третиране и неизтриваем с времето. Сублимацията не може да се прилага на естествени материи, като 100% памук. Основата, върху която се печати, трябва да бъде пригодена за този вид печат.

Sublimation-strip.jpg
календари
Calendar-strip.jpg

КАЛЕНДАРНИ ИЗДЕЛИЯ

Както всички знаят, в края на годината всяка фирма представя своя бранд, чрез така наречената календарна кампания. Метод, който доказано работи, още повече ако изделията са красиви, оригинални и качествено изработени.

Именно затова всяка година основната ни грижа е да предложим богат избор на фирмени календари: стенни работни, джобни, настолни пирамиди и планери, еднолистови, многолистови, и други. Като допълнение, изработваме и фирмени химикалки, моливи, запалки, кожени и мукавени тефтери, кубчета, бланки, хартиени торби, флаш памети, преносими зарядни и много други.

bottom of page